Koia.jpg

FAQ - spørsmål og svar om koia

Q: hvor er koia?

A: Koia ligger på mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg i Gudbrandsdalen. Med bil kjører du til mellomstasjonen og GudbrandsGard hotell. På ski kan du kjøre løype 3, Karirenna og ende rett på koia. Hotellheisen, heis D ligger rett ved siden av Koia.


Q: når er koia åpen?

A: Koia er åpen på vinteren, samtidig som Kvitfjell alpinanlegg. Koia åpner hver dag klokken 12 og stenger kl. 18. Enkelte hverdager med lav aktivitet stenger vi når bakken stenger. Hver fredag det er kveldskjøring, fra sesongstart tom. uke 9, holder vi åpent for fredagspils til kl. 22. 

Q: har dere ledige stillinger på koia

A: Vi har behov for ekstrahjelp i helger og ferier.
Se ledige stillinger her


Q: hva serverer dere på koia?

A: I vanlig åpningstid serverer vi gourmetpølser, wiernerpølser, goulaschesuppe og hjemmelget sjokoladekake. Vi har luksuskakao, brus og toddy til barna og varm og kald drikke i alle styrkegrader til de voksne. Til forhåndsbookede selskaper har vi egen meny, hvor vi griller mat til perfeksjon.
Se meny her


Q:Hva slags aktivitetstilbud har dere til grupper?

A: Eksempler er human bowling, parallellslalåm, parallellaking, fatbike race, kokkekurs, med mer. Vi skreddersyr etter dine ønsker.
Se aktivitetstilbud her

 

Q: hvor store grupper kan dere ta i mot til bespisning på koia?

A: Vi kan ta opptil 40 personer til sittende bespisning inne på Koia og opptil 150 pers med casual bespisning rett fra grillien.
Mer info her

 

Q: ved kveldsarrangementer, når kan vi komme og hvor lenge kan vi bli?

A: Selskapene begynner klokken 20:00, og varer til klokken 24:00.
Mer info her