ledige stillinger

jobbe på koia

 
 

Ledige stillinger

Koia er verdens hyggeligste arbeidsplass. Vi har mange lojale gjester, og mange nye gjester hver dag. Målet er at alle skal bli godt ivaretatt med personlig service og effektiv ekspedering. Trykket er høyest i helger og ferier gjennom vinteren. Vi søker etter deg som har interesse for ski eller snowboard, som er effektiv, selvstendig, blid og utadvent.

Barsjef

Vi søker etter en kreativ, positiv, lojal, initiativrik, voksen og selvstendig barsjef. Barsjefen vil ha ansvar for varebestillinger, dagsoppgjør, daglig drift av bar, oppfølging av daglige og ukentlige rutiner mm. Det er viktig at du har en genuin interesse for mennesker. At du er glad i ski og snowboard er en fordel, men ikke en forutsetning (det blir du sikkert etterhvert).

Bransjeerfaring er ikke et must, men gleden av å være vert er det.
Førerkort er en fordel.

Er dette noe for deg? Send inn CV og søknad til harsheim@online.no
For spørsmål om stillingen, ring gjerne daglig leder Lars Harsheim på telefon 917 32 345.
 

Ekstrahjelp

Vi trenger hjelp i helgene og i feriene. Rask og oppegående person søkes til Koia. Du må være selvstendig, blid og utadvendt. Sesongkort får du som ansatt hos oss, i tillegg til gode betingelser (masse driks hvis du er flink) samt et hyggelig arbeidsmiljø. Vi trenger både ryddehjelp og barmedarbeidere.

Send inn CV og søknad til harsheim@online.no
For spørsmål om stillingen, ring gjerne daglig leder Lars Harsheim på telefon 917 32 345.